Stop De Dierindustrie

Met Stop de Dierindustrie zetten we op verschillende fronten in om bv. slachthuizen en stallen tegen te houden. We informeren het publiek, zetten druk op bedrijven en politici en weten zo verandering voor de dieren te bewerkstelligen.

 

Bite Back voert confronterende actie voor de poorten van de slachthuizen zelf.

In Zele, in Oevel, in Tielt … Zo geven we een belangrijk signaal af. Dat er wel mensen wakker liggen van het onnoemelijke onrecht dat dieren wordt aangedaan in slachthuizen. Dat we stil willen staan bij de miljoenen slachtoffers die ieder jaar weer nodeloos afgeslacht worden.

Bite Back wijst de consument op zijn verantwoordelijkheid en pleit voor een verantwoorde voeding waar geen wreedheid jegens dieren aan te pas komt: een 100% plantaardige, veganistische voeding.

Bite Back vraagt aan de samenleving om samen te evolueren naar het einde van de uitbuiting van de dieren. Laten we samen een einde maken aan dit nodeloze geweld tegen levende wezens.

 

Klik verder voor de onderdelen van deze campagne:

Eenmalige donatie

Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.
Ander bedrag: €

Hoi, ik pop-up voor de dieren. Help jij ons de dieren helpen?

Bite Back zet zich al vele jaren in voor alle dieren. Met krachtige campagnes, onderzoek en informatie inspireren we elk jaar vele mensen om ethische keuzes te maken vóór de dieren. Wij zijn echter volledig afhankelijk van donaties en lidgelden. Om onze doelen te bereiken hebben we dus jouw hulp nodig.

 

Ja, ik help mee de dieren te bevrijden

Nee, bedankt (ik ben al donateur/lid)