Skip to content Skip to footer

Word lid & help ons de dieren helpen

Met een gedreven team van gemotiveerde vrijwilligers zet Bite Back zich al bijna 20 jaar in voor de rechten van de dieren. Dieren die niet of moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen. We creëren spraakmakende campagnes die druk zetten op de overheid en bedrijven en die consumenten informeren. We onthullen dierenmishandeling door undercoveronderzoeken, zetten nieuwe technologie in om mensen te informeren over de realiteit van de dierindustrie, ondersteunen internationale campagnes om dierenleed onder de aandacht te brengen.

De dieren kunnen alle steun van een dynamische en daadkrachtige organisatie als Bite Back gebruiken. Onze opzienbarende acties en campagnes maken het publiek bewust en halen de media. We boeken resultaten en redden zo dierenlevens.

Dit alles is enkel mogelijk dankzij onze leden. Bite Back ontvangt geen overheidssteun of subsidies. Ons werk voor de dieren is dus volledig afhankelijk van de steun van onze leden en sympathisanten.

Als lid help je Bite Back om actie te blijven voeren. Je ontvangt tweemaal per jaar ons ledenmagazine met een overzicht van onze lopende campagnes en de successen die we geboekt hebben voor de dieren. Je bent lid vanaf €3,5 per maand en krijgt, desgewenst, de unieke Bite Back tote bag voor leden cadeau.

Met jouw financiële hulp kunnen we ons belangrijke werk voor de dieren voortzetten!

    Contactgegevens
    Bijdrage
    Ja, ik geef toestemming aan Bite Back vzw om het aangegeven bedrag van mijn rekening te debiteren.
    Ja, ik wil graag op de hoogte blijven via de Bite Back email nieuwsbrief.
    Ja, ik wil graag als ledengeschenk de Bite Back tote bag ontvangen.