Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Afgelopen weekend waren we opnieuw aanwezig op de allerleukste opendeurdag van het land! Iedereen kon komen kennismaken met de prachtige dieren bij vegan animal sanctuary Forrest & Friends.

Het was weer een feest voor jong en oud. Niet alleen spotten we leuke dingen aan de stands, we konden ook genieten van heerlijk vegan eten, een gezellig samenzijn én non-stop dieren knuffelen (als ze zin hadden tenminste ;-)).

Bij Forrest & Friends worden meer dan 300 honderd dieren – voornamelijk varkens en boerderijdieren – opgevangen en verzorgd. Dieren die gered werden uit de industrie, die in beslag genomen werden of afgestaan, zoeken via Forrest & Friends een nieuwe thuis, of mogen de rest van hun leven doorbrengen als vaste resident op de sanctuary.

Lezingen

Niet alleen onze eigenste Thomas gaf een lezing over de dieren in de industrie. Ook Jo van Forrest & Friends liet de aanwezigen kennismaken met de verhalen van de dieren op de sanctuary en journaliste Sofie Mulders gaf een lezing naar aanleiding van haar boek “Waarom ik 40 jaar biefstuk en kaas at, en toen veganist werd”.

Heel wat geïnteresseerden kwamen hun oor te luisteren leggen en stelden achteraf enkele vragen.Bite Back mag regelmatig een stand opzetten bij fijne evenementen om zo merchandise en boeken te verkopen, en leden en vrijwilligers te werven voor onze werking. Op die manier komen we met onze boodschap en onze spullen in Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel en tal van andere plekken.

Help je graag eens achter een stand? Je kan je steeds aanmelden voor aankomende evenementen door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@biteback.org.