Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Afgelopen weekend was de Gentse Flanders Expo het toneel voor Vegan Summer Fest: een heuse vegan mix van ondernemers, ngo’s en sprekers die het publiek probeert warm te maken voor een veganistische levensstijl en aandacht vraagt voor de dieren.Elk jaar wordt Vegan Summer Fest drukbezocht, en kunnen vegans uit binnen- en buitenland hun hart ophalen bij de vele foodtrucks, vegan shops en ondernemingen, kookworkshops, en – ons departement – stands van sanctuaries en dierenrechtenorganisaties. Zo worden ook de dieren niet vergeten.

Geïnteresseerden kunnen informatie over onze doelen en werking inwinnen aan de Bite Back stand. Ons enthousiast team van vrijwilligers geeft met plezier uitleg over veganisme, onze acties en hoe we precies verandering proberen te bewerkstelligen voor de dieren. Wie warm loopt van Bite Back als organisatie en van onze manier van werken, kan aan de stand steeds lid of vrijwilliger worden.Ook kan je ons op verschillende manier steunen aan de stand. Met een losse donatie help je ons direct, en met het kopen van onze merchandise win ook jij er iets bij. Met Bite Back-t-shirts, tank tops, waist bags en stickers draag je dierenrechten uit overal waar je komt. Onze nieuwe t-shirts met prachtig ontwerp werden een eerste keer meegenomen – danku aan iedereen die kwam kopen, steunen of babbelen.

Standaard brengen we ook een selectie boeken mee, over de eerste stappen naar/binnen een vegan levensstijl, over de geschiedenis van dierenrechtenactivisme, over plantaardig koken en over het moreel kader achter veganisme. Zo gaan ook zij die twijfelen over veganisme geïnformeerd – en hopelijk overtuigd – naar huis.

Je vindt onze kledij, accessoires en (een selectie) boeken terug op onze webshop.

 

 

BEDANKT!

Aan de vele vrijwilligers achter de stand;

Aan jij die ons steunde, op welke manier dan ook;

Aan BE Vegan voor de fijne organisatie en uitwerking.

 

EN NU?

Vragen over helpen achter standen kan je richten aan vrijwilligers@biteback.org. Overige vragen mogen steeds naar info@biteback.org gestuurd worden.

De volgende maanden vind je de Bite Back stand nog terug op de opendeurdag van Forrest & Friends te Diest, Vegan Street Fest in Brussel, Beestig Genk, en Vegan A’Fairs (Brugge).Bite Back komt al 20 jaar met succes op voor de dieren. Als we willen blijven vechten voor dierenrechten, moeten er fondsen blijven binnenkomen. Je kan ons helpen met een losse donatie – elk bedrag telt. Ook kan je lid worden, waarbij je een maandelijks/jaarlijks bedrag doneert.