Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zaterdag 16 september stond Bite Back met een merch- en infostand op de Vismarkt in hartje Brussel.Op Vegan Street Fest schoven zowel doorwinterde vegans als louter groene geïnteresseerden aan. Een ruime keuze aan vegan food, veel fijne shops en ondernemingen en enkele vzw’s en ngo’s zorgden voor een afwisselend aanbod. Aan onze stand legden de Bite Back vrijwilligers uit wat we doen en wat we daarmee trachten te bereiken. We proberen mensen warm te maken om ons financieel te steunen door lid te worden of ons te helpen als vrijwilliger. Op deze manier worden consumenten gesensibiliseerd op een constructieve manier: de geneugten van veganisme (lees: lekker eten) worden gekoppeld aan onze strijd voor de dieren.

Aan de stand hebben we ook steeds een pak t-shirts, stickers, hoodies, buttons en boeken bij. Door onze merchandise en aanverwanten aan te kopen, help je ons financieel, en houd je er ook zelf iets aan over.

Ongelofelijk bedankt aan vrijwilligers Jo, Benjamin, Shirley, Iris, Esther, Dennis, Sarah, Priscilla en Joeri om mee achter de stand te staan en hem te vervoeren.

Bedankt aan Vegan Brussel voor de fijne organisatie. See you next year!

OVER DE BITE BACK INFO-STAND

Met de stand staan we jaarlijks op tientallen beurzen en evenementen. Aan die stand geven we informatie, spreken we mensen aan, en voorzien we verschillende manieren om ons te helpen. Je kan vrijwilliger worden, en ons steunen met je tijd en talenten. Je kan ook lid worden en zorgen dat wij ons werk kunnen blijven doen – onze werking draait immers op lidgeld daar we geen subsidies ontvangen. Met een losse donatie help je ons direct, en met het kopen van onze merchandise win ook jij er iets bij. Met Bite Back-t-shirts, tank tops, waist bags en stickers draag je dierenrechten uit overal waar je komt. Onze nieuwe t-shirts met prachtig ontwerp zijn nu ook beschikbaar aan de stand. Danku aan iedereen die kwam kopen, steunen of babbelen.

 

Standaard brengen we ook een selectie boeken mee, over de eerste stappen naar/binnen een vegan levensstijl, over de geschiedenis van dierenrechtenactivisme, over plantaardig koken en over het moreel kader achter veganisme. Zo gaan ook zij die twijfelen over veganisme geïnformeerd – en hopelijk overtuigd – naar huis.

Je vindt onze kledij, accessoires en (een selectie) boeken terug op onze webshop.

 

EN NU?

Vragen over helpen achter standen kan je richten aan vrijwilligers@biteback.org. Overige vragen mogen steeds naar info@biteback.org gestuurd worden.

Eind oktober vind je de Bite Back stand nog terug op Vegan A’Fairs (Brugge).Bite Back komt al 20 jaar met succes op voor de dieren. Als we willen blijven vechten voor dierenrechten, moeten er fondsen blijven binnenkomen. Je kan ons helpen met een losse donatie – elk bedrag telt. Ook kan je lid worden, waarbij je een maandelijks/jaarlijks bedrag doneert.