Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Op zondag 18 juni organiseerden dierenrechtenorganisatie Bite Back, de Mars Stop de Dierindustrie in Brussel. Met meer dan 300 mensen maakten we duidelijk dat we een einde willen aan de vreselijke industrie die dieren uitbuit, we kwamen op voor de dieren en hun rechten. 

De organisatie van de Mars kost heel wat tijd en moeite. Iets dat we niet zouden kunnen zonder onze leden, donateurs, vrijwilligers en sponsors. Ik wil dan ook iedereen van harte bedanken voor hun steun en hulp! Bedankt om aanwezig te zijn en op te komen voor de dieren!

 

Bedankt sponsors!

We werden wat overweldigd door de steun die we kregen van heel wat vegan zaken. We zijn ontzettend dankbaar voor deze sponsoring. Niet alleen kunnen we zo reclame maken voor vegan ondernemers, we tonen ook hoe lekker en toegankelijk plantaardige producten zijn én we kunnen hierdoor broodnodige fondsen binnenhalen voor onze werking voor de dieren. 

Uit de grond van ons hart: bedankt Lil Bao voor de allerbeste bao’s, Greenway Foods voor de lekkerste bloemkoolworsten, MAYA seitan voor het seitangehakt, Fresh & veggie voor de vegan spreads en ‘t Kraaienest voor de zwarte pensen en seitanstukjes. Bedankt Succulente voor de heerlijke croissants, Catberry en Chez Malachy voor de lekkerste koekjes, SAPPIG voor de beste brownies, The Judgy Vegan en L’Insouciance voor de mooiste taarten!

 

Bedankt vrijwilligers!

Er zou geen Mars zijn zonder de inzet van een team vrijwilligers. Bedankt dat Bite Back en de dieren altijd op jullie kunnen rekenen, bedankt om elke keer op te komen voor hen die het zo nodig hebben. Dankzij jullie was de Mars een succes!

Bedankt Guillaume en Lilou om teksten te vertalen en na te kijken. Bedankt Gratiën voor je grafische werk. Bedankt Eveline, Dounya en Yentl om flyers en posters te verspreiden. Bedankt Shirley, Iris, Liesbeth en Anthe om te zorgen voor heerlijk gebak. 

Jo, Benjamin, Ben, Jaak, Sarah, Shirley, Willy, Rowena, Anne, Lucia, Hanne, Vincent, Rutger, Iris, Fred, Bart, Nathalie, Liesbeth, Tanja, Yentl, Dirk, Marga, Anneke, Christophe, Dennis, Marjo, Thomas, Renate, Arno, Simon, Linda, Els, Emma, Esther, Emma D., Clara, Sarah VN, Cyril, Elena, Jessica, Dimitri, Sofie en ook kleine Bent, bedankt voor jullie hulp. Jullie haalden sponsoring af, gingen last-minute naar de winkel, zetten de stands op, coördineerden, maakten broodjes en verkochten gebak, stonden deelnemers te woord, verkochten shirts en andere merch, waren steward, filmden, zorgden voor het geluid en verdeling van het actiemateriaal, schreeuwden de longen uit jullie lijf, reden met de volgwagen, … Dankzij jullie werd zondag 18 juli een succes voor de dieren en kregen dierenrechtenactivisten de kans om samen te komen. 

En ook mijn collega’s mogen in het zonnetje gezet worden. Ze gingen above and beyond om van deze Mars een fantastische editie te maken. Dankjewel Anthe en Ekaterina!

 

Wil je ons helpen zulke acties op te zetten?

Het organiseren van de mars zou niet mogelijk zijn zonder de steun van leden en donateurs. Bite Back is namelijk een onafhankelijke organisatie en ontvangt geen subsidies, we zijn voor onze werking volledig afhankelijk van donaties. Wil jij graag ons werk voor de dieren steunen? Dat kan door lid te worden of een eenmalige donatie uit te voeren.

Steek je liever de handen uit de mouwen? Geef je dan op als activist of check onze vrijwilligersvacatures om ons achter de schermen te helpen.

 

Bedankt!

 

Sara
Coördinator Bite Back