Vrijwilligersvacature Canva-expert

HEB JIJ GEVOEL VOOR BEELD EN TEKST?

HELP JIJ ONS SOCIAL MEDIA POSTS EN CAMPAGNEBEELDEN MAKEN?


GEZOCHT: CANVA-EXPERT
VRIJWILLIGERSVACATURE


WIE BEN JIJ?

  • Je wilt je graag op vrijwillige basis inzetten voor een dierenrechtenorganisatie.
  • Je vindt het fijn om je achter de schermen in te zetten voor de dieren door ons bij onze online werking te ondersteunen.
  • Je vindt het leuk om te zoeken naar de juist beelden en foto’s bij de juiste teksten en quotes.
  • Je bent op regelmatige basis beschikbaar om ons te helpen met het creëren van beelden en visuals.

 

WAT MOET JE DOEN?

Als dierenrechtenorganisatie proberen we zo veel mogelijk info over dieren en de industrie tot bij het grote publiek te krijgen. We doen dit via campagnes, acties, lezingen en infostanden, maar proberen ook online informatie te verspreiden. Daarvoor hebben we altijd nood aan sprekende beelden en sterke visuals.

Het maken van die beelden kost veel tijd. Gelukkig kunnen we als non-profit-organisatie gebruik maken van de gratis versie van Canva, een app die van leken in een handomdraai grafisch designers maakt. Je krijgt toegang tot onze lettertypes, logo’s en fotodatabank, en creëert in samenspraak met ons beelden om onze sociale media aan te kleden & promotie te maken voor acties.

Voorbeelden vind je op onze Instagram. (Aankondiging actie, ‘word lid‘, beeld van dier)

 

WAT BIEDEN WIJ?

Een kans om je vrije tijd te investeren in een dierenrechtenorganisatie. Je wordt deel van een gemotiveerde groep activisten en krijgt bovendien ondersteuning bij je groeiend activisme door middel van workshops en handleidingen. Je hebt zelf inspraak, maar we helpen je uiteraard maar al te graag op weg waar nodig.

Je werk is rechtstreeks te zien op onze sociale media-kanalen; zo help je ons meer mensen te bereiken en de dieren in de kijker te zetten. Je werkzaamheden vormen bovendien een mooie aanvulling op je CV. 

Je kunt van thuis uit werken of komt gezellig bij ons op kantoor in Diest zitten.

 

HELP JIJ ONS?

Voel je je aangesproken om ons team van vrijwilligers te versterken? Beantwoordt jouw profiel (ongeveer) aan deze beschrijving?

Aarzel dan niet om een bericht met jouw motivatie en achtergrondinfo te sturen naar vrijwilligers@biteback.org

Tot snel!