Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Met spraakmakende acties en campagnes maakt Bite Back een verschil voor de dieren. Jij kunt ons helpen om dit te blijven doen en een betere wereld te creëren voor de dieren, met meer draagvlak voor veganisme en meer aandacht voor de voelende wezens die dieren zijn.

Met een (periodieke) gift of je erfenis kunnen wij onze activiteiten voortzetten of uitbreiden ten goede van onze strijd voor de totale bevrijding van dieren. Met jouw testament maak je zo zelfs na jouw dood nog een verschil voor de dieren.

Bite Back in jouw testament

Niet alleen kun je ervoor kiezen om een schenking te doen tijdens je leven, je kunt ook na je dood bijdragen aan een betere wereld voor de dieren. Jouw nalatenschap kan ervoor zorgen dat de gruwelijke omstandigheden waarin dieren leven bekend gemaakt worden en dat er blijvend werk gemaakt wordt van een diervriendelijke wereld. Het is mogelijk om in je nalatenschap te regelen dat jouw erfenis geheel of gedeeltelijk naar Bite Back vzw gaat.

Jouw persoonlijke wens

Jouw nalatenschap gaat over jouw wensen. We vinden het belangrijk dat we je correct kunnen informeren indien je een bijdrage aan ons wilt nalaten. We nodigen je daarom graag uit voor een (online) gesprek.

Je kunt ons ook steeds contacteren via info@biteback.org of +32487 10 12 01. We kijken uit naar een gesprek met jou.

Ben je zeker dat je Bite Back wil opnemen in je erfenis? Om legaal te zijn, moet je testament de nodige info over onze organisatie bevatten.

Welke informatie over Bite Back neem ik op in mijn testament?

BITE BACK vzw
Bredestraat 134
B-3293 Kaggevinne
ON-nummer: BE0862.189.250
Rek.nr. : BE15 0014 0806 4730