Word lid

Word lid

Met een gedreven team van gemotiveerde vrijwilligers zet Bite Back zich al meer dan 15 jaar in voor de rechten van de allerzwaksten, de weerloze dieren. We sensibiliseren consumenten en bedrijven, voeren in het oog springende publieksgerichte acties, onthullen dierenmishandeling door undercoveronderzoeken, zetten nieuwe technologie in om mensen te overhalen over te stappen naar een diervriendelijke levenswijze, ondersteunen internationale campagnes om dierenleed onder de aandacht te brengen, …

De dieren kunnen alle steun van een dynamische en daadkrachtige organisatie als Bite Back gebruiken. Onze opzienbarende acties en campagnes maken het publiek bewust en halen de media. We boeken resultaten en redden zo dierenlevens.

Dit alles is enkel mogelijk dankzij onze leden. Bite Back ontvangt geen overheidssteun of subsidies. Ons werk is volledig afhankelijk van de steun van onze leden en van donaties.

Als lid help je Bite Back om in België en Nederland actie te blijven voeren. Je ontvangt tweemaal per jaar een nieuwsbrief met een overzicht van onze lopende campagnes en de successen die we geboekt hebben voor de dieren.

Met jouw financiële hulp kunnen we ons belangrijke werk voor de dieren voortzetten!