Zo zag onze doe-dag eruit!

19-10-2022

Afgelopen zaterdag kwamen we met een tiental vrijwilligers samen op het Bite Back kantoor voor onze ‘doe-dag’. We werkten aan een aantal taken voor Dolfijnen Vrij en Stop de Dierindustrie, werkten wat praktische taakjes af en brainstormden er op los. Het was een gezellige dag waarop we ons samen inzetten voor de dieren!

Bite Back’s eigenste Anthe en Sara zorgden voor lekkere vegan cake, maar er was ook koffie en thee   volont é, vers fruit en vrijwilligster Shirley zorgde als verrassing voor vegan chocomelk (dankjewel Shirley)! 

Voor Dolfijnen Vrij nodigden we iedereen uit om de petitie te tekenen, maar gingen we ook op onderzoek naar wie er allemaal kortingskaarten aanbiedt voor het dolfinarium. En voor Stop de Dierindustrie onderzochten we welke politici gekke uitspraken deden over vlees eten, dieren of veganisme. We kwamen meer te weten over de bouwplannen van de vreselijke dierindustrie. En we sloten de dag af met een leuke en interessante brainstorm voor deze campagne!

Tijdens de pauzes kletsten we o.a. over dieren die veel voor ons betekenen, wie vegan is en waarom, wat we interessant vonden om uit te zoeken, … Het werd een toffe dag waarop we broodnodig werk verrichtten voor de dieren met af een toe een gezellige babbel en een stukje cake 😉 Bedankt aan iedereen die er bij was, bedankt voor jullie inzet!

Zie je dit ook wel zitten? Volgende afspraak is op zaterdag 4 februari (meer info via de link). Aarzel niet om ons een mailtje te sturen bij vragen of bemerkingen! 

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres
Secure and Spam free...