Winter bake sale Antwerpen

18-12-2018

Zaterdag 15 december verspreidden we een boodschap van vrede voor alle dieren. Dat deden we onder meer door onze winter bake sale in Antwerpen.

Tijdens de kerstperiode belanden er helaas maar al te veel dieren op ons bord. Onze vrijwilligers willen hier graag een verandering in teweeg brengen. Niet tegen te houden door de vriestemperaturen gingen onze kerstvrouwen en -mannen op de Meir in Antwerpen rond met onze vegan quiz. In ruil voor deelname aan deze quiz kregen deelnemers een vegan koekje. Via 5 vragen zetten we mensen aan het denken over de vleesindustrie en veganisme. Er volgden boeiende gesprekken waarin we mensen aanspoorden om de plantaardige keuken te verkennen.

Tegelijkertijd verkochten we volledig plantaardig gebak om mensen te laten proeven dat je zonder dierlijke producten niet aan smaak moet inboeten. Integendeel iedereen die wat van ons gebak at, wist plantaardig gebak is het beste gebak!

Onze bake sale en vegan outreach gaat door in het kader van onze campagne “Weet wie je eet”. Meer informatie over de dieren achter hun vlees en wat jij kunt doen om een verschil te maken vind je hier.