Weet Wie Je Eet campagne Antwerpen

05-04-2014

Antwerpen, 5 april 2014 – In het kader van het undercoveronderzoek in Vlaamse varkensbedrijven informeerde Bite Back op zaterdag 5 april aan de Wapper in Antwerpen honderden voorbijgangers over wat er mis is met het houden van dieren voor onze consumptie.

Voorbijgangers konden op een groot scherm de beelden zien die de varkensindustrie in Vlaanderen blootleggen. Aan onze fotopanelen gaven we uitleg over de wantoestanden in de varkenshouderij, en vooral wat consumenten hier aan kunnen doen. Eet geen dieren, kies voor medeleven, kies plantaardig: dat was de boodschap die we aan honderden mensen meegaven. Velen hebben nog vragen over bijvoorbeeld het verschil met de biologische veehouderij, de beschikbaarheid van plantaardige producten, gezondheidsaspecten van vegetarisme/veganisme enz. Op al deze vragen konden onze medewerkers antwoorden bieden, en we verlagen dus met praktische tips op straat de drempel om over te schakelen naar een plantaardige voedingswijze.

Op onze campagnewebsite http://www.varkensleedvlaanderen.be/ kan je een petitie tekenen en krijg je tips over hoe diervriendelijker te leven.

Weet wie je eet Antwerpen

Weet wie je eet Antwerpen

Weet wie je eet Antwerpen