Vrijwilligersvacature Campagnemedewerker Dolfijnen Vrij!

ZET JIJ JE GRAAG MEE IN VOOR DE SLUITING VAN HET DOLFINARIUM?
VRIJWILLIGERSVACATURE

WIE BEN JIJ?

  • Je wilt je graag op vrijwillige basis inzetten voor een dierenrechtenorganisatie.
  • Je hebt regelmatig de tijd om mee te denken over of werken aan de campagne.
  • Je hebt specifieke voeling met de campagne tegen het dolfinarium, of hebt specifieke talenten/vaardigheden die je kan inzetten in het voordeel van deze zaak.
  • Je bent communicatief vaardig en kan zelfstandig werken.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het geen probleem om je aan gemaakte afspraken te houden.

 

WAT MOET JE DOEN?

Al jarenlang ijvert Bite Back voor de definitieve sluiting van het Boudewijn Seapark te Brugge, en voor een algemeen verbod op het fokken, ex- en importeren en houden van zeezoogdieren in gevangenschap. We willen de sluiting zo snel mogelijk kunnen bewerkstelligen om zo te zorgen voor een beter leven voor de dolfijnen.  

Als medewerker van de werkgroep rond Dolfijnen Vrij, denk je mee over de verschillende stappen van het campagneplan, en/of voer je meer praktische taken uit zoals het aanschrijven van organisaties, het opstellen en maken van teksten en beeldmateriaal of het draaien van infostanden in Brugge of elders. Ook kunnen we steeds mensen gebruiken die een specifiek juridisch of ander perspectief innemen aangaande het dolfinarium.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Een kans om je vrije tijd te investeren in een dierenrechtenorganisatie. Je wordt deel van een gemotiveerde groep activisten en krijgt bovendien ondersteuning bij je groeiend activisme door middel van workshops en handleidingen.

Je werkt actief mee aan een dolfinariumvrij België en aan een beter leven voor de acht dolfijnen. Je werkzaamheden, zij het organisatorisch of eerder praktisch, vormen bovendien een mooie aanvulling op je CV. 

Je kunt van thuis uit werken of je komt gezellig bij ons op kantoor in Diest werken.

 

HELP JIJ ONS?

Voel je je aangesproken om ons team van vrijwilligers te versterken? Beantwoordt jouw profiel (ongeveer) aan deze beschrijving?

Aarzel dan niet om een bericht met jouw motivatie en achtergrondinfo te sturen naar vrijwilligers@biteback.org