Veganfestival Hasselt

25-11-2019

Op 23 november vond de 2de editie van het Veganfestival Hasselt plaats in de gebouwen van PXL Hogeschool. Ook deze editie werd een succes!

Een duizendtal mensen kwamen naar de PXL om kennis te maken met veganisme. Bezoekers konden genieten van vegan lekkers, denk maar aan heerlijke taart, burgers of hotdogs, seitanstoverij met frietjes of een Indisch menu. Daarnaast waren er ook vegan kaasjes en zelfs spek te koop. Ook liefhebbers van lifestyle producten vonden heel wat interessante spullen op dit festival.

Bite Back kon uiteraard niet ontbreken op dit evenement. We lieten meer dan 40 geïnteresseerden kennismaken met de iAnimal, virtual reality experience en toonden zo de gruwelijke realiteit die de vleesindustrie angstvallig van ons wilt verbergen. We ontvingen heel wat positieve reacties en onze vrijwilligers hadden de handen vol met vegan outreach-gesprekken. 

Het festival haalde heel wat media en de bezoekers toonden zich tevreden. Heerlijk om te zien hoe veganisme is hartje Limburg voet aan wal heeft gekregen. 

We kijken er alvast uit naar een nieuwe editie, Bite Back tekent dan uiteraard weer present!

Vind jij het leuk dat wij iAnimal aan zoveel bezoekers laten zien? Overweeg dan zeker om onze crowdfund te steunen, zodat we nog meer mensen het leven van dieren in de industrie kunnen laten zien.