Vegan Street Festival Antwerpen

29-04-2019

Na een succesvolle editie vorig jaar in Brussel, kwam Vegan Street Festival op 27 april ook naar Antwerpen. Uiteraard kon Bite Back niet ontbreken op dit toffe festival! Ook onze supergemotiveerde vrijwilligers lieten zich niet tegenhouden door de koude en gingen zoals steeds enthousiast aan de slag om zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap dat diervriendelijk eten enkel kan door diervrije voeding. Daar zijn ze goed in geslaagd!

We hadden heel wat views op onze virtual reality ervaring, iAnimal. Dankzij het beeldmateriaal, dat in 360° gefilmd werd, en een virtual reality bril waant de kijker zich in de stallen van de intensieve veehouderij. Na het bekijken van de beelden en een goed gesprek waren veel mensen geïnspireerd om verdere stappen te ondernemen naar een meer plantaardige levensstijl. E én iemand besloot ter plekke om vegetariër te worden en een ander maakte de overstap naar veganisme. Ook aan onze infostand konden mensen terecht voor advies over een vegan levensstijl. Als ze reeds veganist waren konden ze een kookboek of een boek over dierenrechten kopen om nog beter geïnformeerd te zijn.

Op naar het volgende Vegan Street Festival, 25 mei in Brussel!

iAnimal is é én van de best werkende tools om mensen een inkijk te geven in het leven van een dier in de dierenindustrie. iAnimal werkt efficiënt en slaagt erin mensen te overtuigen om (stappen te nemen naar) een vegan levensstijl aan te gaan. Wij willen graag meer mensen de kans geven om dankzij onze virtual reality ervaring hun leven aan te passen. Help jij ons om extra VR sets aan te kopen voor iAnimal? Doneer dan nu aan onze crowdfunding