Vegan outreach actie in Middelburg

17-10-2018
Op zaterdag 13 oktober werd er een vegan outreach actie in Middelburg, Zeeland gehouden. Een groep activisten stond in formatie met actieborden. Enkele andere vrijwilligers voerden goede gesprekken met voorbijgangers om hen te wijzen op de vele voordelen van veganisme.  
Veel mensen kozen ervoor om iAnimal – onze virtual reality ervaring – te bekijken. Enkelen waren erg onder de indruk van de beelden van de vleesindustrie.
Ook de Maak Een Verschilbrochure werd talloze keren uitgedeeld. In deze gids vind je informatie over de voordelen van een vegan levensstijl: waarom het beter is voor de dieren, het milieu en jezelf. Daarnaast staan er heel wat tips in om veganisme makkelijker te maken in het dagelijkse leven en zijn er enkele recepten waarmee je meteen aan de slag kunt.
Wist je dat we nieuwe actieborden willen maken? We willen deze graag aanpassen aan het nieuwste onderzoek en aan onze nieuwe huisstijl. Jij kunt ons helpen om het nodige bedrag te verzamelen door te doneren via onze crowdfunding.