Vegan A’fairs, Brugge

09-11-2021

31 oktober 2021 – Vegan A’fairs, Brugge

Vorig weekend vierden we weer feest onder vegans (en sympathisanten) op de derde editie van Vegan A’fairs, georganiseerd door Brugse vzw New Ethics die inzet op het sensibiliseren rond veganisme. De beurs vond dit jaar plaats op de campus van hogeschool Vives. Bite Back tekende present!

Geflankeerd door vegan lekkernijen en ecologisch & ethisch verantwoorde spullen, verkochten we aan onze stand merchandise en boeken en haalden we zo centjes op voor onze werking en de dieren. We hadden een aantal fijne gesprekken, zagen activisten terug en haalden heel wat handtekeningen binnen voor onze petitie – tekende u nog niet? Dat kan hier!
Bovenal was het fijn weer te kunnen samenkomen met gelijkgestemden, de leuke sfeer mee te pikken en van de 1001 vegan foodstands te kunnen proeven.

 

Het vervolg

De volgende editie van Vegan A’fairs vindt plaats in het weekend van 29 oktober 2022. Voor wie zo lang niet kan wachten, is er het festival Vegamping in de zomer, dat het basisrecept van vegan-minded stands en lezingen aanvult met workshops en muziek. Naar alle waarschijnlijkheid zal Bite Back ook hier aanwezig zijn met een stand vol merchandise en diervriendelijk leuks.
Houd zeker onze kalender in het oog als je geen acties en andere wilde plannen wilt missen.

 

Danku!

Afsluiten doen we met een shout-out naar de vrijwilligers die meehielpen door onze stand draaiende te houden op de beurs en zo onze boodschap te verspreiden. Een even grote dankjewel gaat uit naar al wie iets kocht aan onze stand – you rock!
Wie volgende keer graag meehelpt, mag altijd een seintje geven op vrijwilligers@biteback.org of het formulier invullen.