Stuur vandaag nog een protestmail tegen de barbaarse zeehondenjacht in Namibië

24-05-2012

Dierenrechtenorganisatie Bite Back heeft zich aangesloten bij het internationale protest tegen de – bij velen nog onbekende- zeehondenjacht in Namibië. Elk jaar geeft de Namibische overheid opnieuw een vergunning aan zeehondenjagers om 91.000 weerloze zeehonden, vooral zeehondenpups, af te slachten voor hun bont.

De Namibische stranden kleuren rood van het bloed van de 85.000 zeehondenjongen en de 6.000 zeehondenbulls. De zeehondenpups worden meedogenloos neergeknuppeld, de zeehondenbulls geschoten, en vervolgens de keel overgesneden om uit te bloeden, waarna de dieren (vaak levend!) worden gevild.
Verstuur vandaag nog onderstaande protestmail waarin je samen met Bite Back bij de Namibische regering op aandringt onmiddellijk een einde te maken aan deze gruwelijke zeehondenjacht.  Er is geen excuus voor bont!

Hatem Yavuz: meedogenloze bonthandelaar in Namibisch zeehondenbont

Hieronder vind je een link naar een belangrijke petitie die gericht is aan de Australische bonthandelaar – Hatem Yavuz – die alle Namibische zeehondenpelzen opkoopt.
Hij is de laatste bonthandelaar die het Namibische zeehondenbont opkoopt om er bontjassen van te maken. Als hij stopt met het inkopen van het bont is de kans groot dat de markt voor het Namibische zeehondenbont volledig instort. Daarom is het van belang dat ook hij gemaild wordt!

http://www.unleashed.org.au/take_action/namibian-seal-slaughter/

Maak svp zo veel mogelijk mensen attent op deze belangrijke schrijfacties!

Bite Back bedankt je voor je inzet!

Klik hier om mee te doen met de e-mailactie