Paasactie/veganistisch bakbenefiet in Gent

07-04-2012

Op zaterdag 7 april hielden we een paasactie/veganistisch bakbenefiet voor dierenopvangcentrum Melief tijdens onze ‘Nadenken voor je Eet Bespaart Dierenleed’ campagne in Gent.

Het was koud en het werd pas tegen een uur of 14 uur drukker, maar we voerden vele gesprekken en discussies, verdeelden folders en motiveerden mensen om diervriendelijke stappen te zetten. Het bakbenefiet voor dierenopvangcentrum Melief (www.stichtingmelief.nl) bracht maar liefst 433.55 euro op! Een grote DANK JE WEL aan de gulle sponsors van Just Like Your Mom toursupport, vegetarisch restaurant Greenway, en onze lieve bakprinsessen Sanci en Tessa. En verder de belangstellenden, sympathisanten, de Bite Back vrijwilligers, de lieve mensen die ons soep en thee brachten, en verder iedereen die speciaal langs kwam: jullie support was hartverwarmend!

 

Stichting Melief heeft nog altijd peters en meters nodig om de meer dan 1000 opgevangen dieren te kunnen blijven verzorgen. Steun deze stichting: iedere euro is meer dan welkom!

 

Meer info op www.stichtingmelief.nl