Opendeurweekend dierenopvang Forrest & Friends

15-09-2021

Op 11 en 12 september was het opendeurweekend bij Forrest & Friends. Het is altijd een feest om hier aanwezig op te kunnen zijn! Lekker vegan eten, veel dierenliefhebbers, gezellig samenzijn en, het beste van allemaal, non-stop dieren kunnen knuffelen. Wat een prachtige omgeving voor deze dieren, van de geitenweide tot de runderweide. Bij Bite Back zijn we dan ook trotse sponsor van de runder- en hanenweide. Omdat elk dier zulk mooi leven verdient.

Naast heel wat vegans, komen er ook heel wat mensen naar de opendeur die gek zijn op dieren. Voor ons een mooie kans om deze laatste groep de voordelen van veganisme te vertellen en kennis te laten maken met de realiteit voor dieren in de dierindustrie. 

Naar goede gewoonte verkochten we onze merch, die je ook via de webwinkel kunt bestellen, en boeken over dieren en activisme. We zetten ‘Een Ander Soort Zuster’ van Geertrui Cazaux en Kiki Baaijens in de kijker. Dit boek verzamelt bijdragen van 34 vrouwelijke dierenrechtenactivisten die hun verhaal en mening delen over dierenrechten en activisme. Het boek is een combinatie van essays, interviews met activisten en illustraties. Ook heel wat Bite Back activisten komen aan het woord.

 

Foto: Vicky Bogaert – theuntold.be

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres
Secure and Spam free...