'Ontmoet het Dier achter je Vlees' campagne in Gent

16-06-2007

De weergoden waren ons deze dag helaas niet goed gezind, onze fotoborden hadden zwaar te lijden onder de hevige wind en onze informatiestand onder de harde regenbuien, maar de vele positieve reacties op onze campagne van de Gentenaren en toeristen maakten alles goed. Onze campagne ‘Ontmoet het Dier achter je Vlees’ stond in hartje Gent, op de hoek van de Veldstraat.

De fotoborden van de dierenuitbuiting in de dierenfabrieken voor de vlees-, melk-, eieren- en visindustrie lieten de  meeste voorbijgangers niet onberoerd, en ze waren blij met onze folders en persoonlijke uitleg.  Voor Bite Back is deze campagne d é belangrijkste campagne om te voeren omdat mensen naar aanleiding hiervan hun eigen levenswijze onder de loep nemen, en daadwerkelijk veranderingen ten positieve voor de dieren doorvoeren. Lees hieronder wat mensen vonden van onze campagne in Gent.

Je kan onze ‘Ontmoet het Dier achter je Vlees’ campagne steunen met een financiële bijdrage. Hiervan laten we extra folders drukken, die we gericht verdelen. Een nieuwe, aanvullende folder is in de maak.
Informatie over hoe je ons kan steunen vind je hier.

Bite Back activisten vertellen: