Mars Stop de Dierindustrie – Bedankt!

07-09-2022

Een woord van dank en hoe je ons kunt helpen!

 

Afgelopen zondag organiseerden we, dierenrechtenorganisatie Bite Back, de Mars Stop de Dierindustrie in Brussel. Met 350 activisten maakten we onze boodschap duidelijk doorheen de Brusselse straten. Op deze koopzondag bereikten we niet alleen heel wat voorbijgangers, ook de pers (zoals RTL info, VRT radio, HLN en Bruzz). 

We konden deze protestactie niet organiseren zonder de hulp van velen! Daarom richten we graag een woord van dank aan onze sponsors, bakkers en vrijwilligers voor en achter de schermen.

 

Bedankt sponsors!

We werden wat overweldigd door de genereuze sponsoring van een aantal vegan zaken. Zeker in deze tijden werd ons hart verwarmd door hun giften. Maya seitan voorzag ons van overheerlijke seitanworsten, net als ‘t Kraaienest. Liu Lin en Bodhi zorgden voor de lekkerste vegan sushi. Dankzij Succulente kon iedereen genieten van knapperige koffiekoeken, brownies en blondies. The Judgy Vegan zorgde voor prachtige taarten en lobster rolls. Catberry voorzag ons van heerlijke koeken. Peas liet ons smullen van de mooiste kaneelrollen. En Pa’lais leverde ons de allerlekkerste kaas!

 

Mars stop de dierindustrie

 

Bedankt vrijwilligers!

Dankzij de inzet van onze vrijwilligers werd deze Mars Stop de Dierindustrie een waar succes. 

Heel erg bedankt Liesbeth, Maxime, Shirley en Iris om jullie bakkunsten in te zetten en ons te voorzien van werkelijk prachtige én heerlijke taarten! 

Dankjewel Guillaume en Lilou voor de vertalingen. Gratiën, bedankt voor je prachtig grafisch werk! 

Jo, Hanne, Vincent, Rutger, Benjamin, Jessica C, Iris, Fred, Shirley, Maxime, Willy, Lucia, Anne, Ellen, Silvana, Anneke, Christophe, Evelien, Renate, Arno, Joeri, Priscilla, Ben, Linda, Caroline, Jessica DW, Kate, Mario, Jaak, Sarah R, Dimitri, Sofie, Elena, Sarah VN, Cyril, Yentl, Xander en Esther, bedankt! Jullie coördineerden, zetten onze info- en food stands op, maakten broodjes, verkochten gebak, shirts en andere merch, zorgden voor een safe space, informeerden mensen, waren steward, filmden, schreeuwden de longen uit jullie lijf, zorgden voor geluid en een verdeling van actiemateriaal, reden met de volgwagen, … Zonder jullie was deze mars niet geweest wat ze was: een succes voor de dieren!

 

Mars stop de dierindustrie

Bedankt partners!

Dank aan Animaux en P éril, Forrest & Friends en New Ethics om mee op te roepen voor de Mars en voor jullie aanwezigheid op deze dag.

Bedankt jij!

Om aanwezig te zijn, om een broodje of een stuk taart te kopen, om ons te steunen met een aankoop van merch, om een donatie te doen. Zonder jouw hulp draait Bite Back niet. We zijn je immens dankbaar.

 

Bedankt team Bite Back!

Mijn collega’s mogen ook eens in het zonnetje gezet worden. Zonder hen was er geen mars geweest. Altijd enthousiast, altijd vriendelijk. Zonder probleem extra uren maken om van de Mars een succes te maken. Velen zullen zeggen ‘het is je job’, maar het is zoveel meer dan een job. Dankjewel Anthe en Ekaterina!

 

Sara
Coördinator Bite Back België

 

Post-scriptum: Het zou niet eerlijk zijn om de schrijver van het dankwoord onbenoemd te laten. Dankjewel Sara, om de initiatiefnemer van en stuwende kracht achter de Mars te zijn. Dankjewel voor de strakke organisatie, de enthousiasmerende aanmoedigingen, je onophoudelijk vertrouwen in de organisatie en werk voor de dieren.
Je collega’s.

 

Wil je ons helpen meer zulke acties op te zetten?

Zonder de financiële steun van leden en donateurs kunnen wij ons werk voor de dieren niet uitvoeren. Bite Back is volledig afhankelijk van donaties, aangezien wij geen subsidies ontvangen. Word daarom lid of steun ons met een donatie

Steek je liever de handen uit de mouwen? Geef je dan op als activist of check onze vrijwilligersvacatures om ons achter de schermen te helpen.

Als je de foto’s deelt (en doe dat zonder mate!), vinden we het fijn dat je www.biteback.be vermeldt of ons tagt op sociale media!

Meer foto’s volgen!

Eenmalige donatie


Help ons een einde bereiken aan de vreselijke dierindustrie met een donatie: