L&L: doe bont eens en voor altijd in de ban!

25-02-2006

Op zaterdag 25 februari stonden 15 Bite Back activisten weer op de barricade voor de pelsdieren voor de winkel van de Belgische modeketen Lola & Liza (L&L). Deze keer in de Luikerstraat in het centrum van Sint-Truiden. De net verbouwde winkel van L&L vormde een prachtig decor voor onze actie. Luid en duidelijk hebben we laten horen aan welke kant L&L staat, namelijk achter de meedogenloze bontindustrie.

Want ondanks dat L&L eerder aan Bite Back toezegde de inkoop van bont te zullen stoppen,  maakte ze – na zich te hebben geïnformeerd bij de Belgische bontfederatie – plots een omslag van 90° : ze blijven bont verkopen. Een hardvochtig standpunt. Voor iedereen met een hart voor dieren, reden genoeg om geen klant (meer) te (willen) zijn bij L&L.
 
Bite Back vraagt dierenvrienden te schrijven naar L&L, met de vraag de verkoop van bont bij de nieuwe herfst- en wintercollecties van 2006 voorgoed in de ban te doen. De bontchecks in de winkels zullen gewoon doorgaan.

Door vandaag nog deel te nemen aan de schrijfactie van Bite Back, laat ook jij horen wat jij van bont vindt: bont is not done!