Limburgse activistendag

18-02-2019

Afgelopen zaterdag, 16 februari, organiseerden we een activistendag voor onze (Belgische) Limburgse activisten. De bedoeling was om elkaar wat beter te leren kennen, om aan te geven in welke acties onze activisten geïnteresseerd zijn en wat voor dingen we samen kunnen bereiken. We voeren wel regelmatig actie samen, maar het is ook fijn om elkaar wat op een meer laagdrempelige en relaxte manier te leren kennen.

We begonnen de dag met een korte voorstelling aan elkaar en van de Bite Back activiteiten in Limburg (of mee georganiseerd door onze Limburgse coördinatorengroep).
Deze voorstelling werd gevolgd door een potluck, iedereen had haar / zijn best gedaan om iets lekkers mee te brengen, want resulteerde in een bord vol met tal van heerlijke vegan gerechten! Na deze gezellige potluck, maakten we een lange wandeling in Kiewit. Gelukkig hadden we het goede weer mee!

Om te bekomen van de wandeling en nog wat gezellig met elkaar te kunnen keuvelen, ging we langs voor een drankje en hapje bij All About Eve in Hasselt. Het was een gezellige dag tussen gelijkgestemden! 

Zou jij ook graag activist willen worden bij Bite Back? Je kunt je hier aanmelden.