5/12: Wij vieren Internationale Dag van de Vrijwilliger

05-12-2021
DagVanDeVrijwillliger

Vrijwilligers en activisten: dit bericht is voor jullie!

Vandaag. 5 december, is Internationale Dag van de Vrijwilliger. Zonder onze vrijwilligers, zonder mensen zoals jullie, kan Bite Back letterlijk niet bestaan. We zijn jullie dan ook enorm dankbaar!

Ook al hebben we twee anders-dan-andere jaren achter de rug, met minder straatacties en zichtbaarheid dan we zouden willen, toch konden we dankzij jullie doorgaan. Achter de schermen zijn er plannen gesmeed, onderzoeken gedaan, illustraties gemaakt, flyers ontworpen, petities getekend, brieven en bezwaren gestuurd, donaties gedaan en rapporten geschreven. V ³or de schermen zijn er toch een aantal acties en evenementen geweest, stonden jullie bij dolfinaria, hebben jullie geld ingezameld, marsen gelopen, borden vastgehouden, veganistische hapjes uitgedeeld, misstanden uitgelegd, bij onze stands geholpen en mensen aan het denken gezet. 

Ook als je de afgelopen tijd niet actief bent geweest, zijn we blij met je. Wie weet zat er even niets voor je bij of ben je nu even niet in de gelegenheid; wat niet is kan nog komen! Je b ént er en dat is fijn. 

Samen werken we aan een mooiere wereld voor alle dieren.

 

DANKJULLIEWEL!

BITE BACK

Eenmalige donatie


Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.