iAnimal aan de Vrije Universiteit Brussel

01-03-2018

Op 1 maart stonden we met onze campagne iAnimal aan de Vrije Universiteit Brussel. In samenwerking met studentenkring S.E.A deelden we vanmiddag ondanks de bijtende kou aan de Vrije Universiteit Brussel 350 ‘Maak het Verschil’ brochures uit en verleidden we jongeren tot een meer plantaardige levenswijze.

Onze vegan gids ‘Maak het verschil’ is een samenwerkingsverband met de Belgische veganistenvereniging BE Vegan en geeft praktische tips, informatie en recepten over veganisme en plantaardige voeding.

Deze gids verspreiden we gericht onder millennials (jongeren tussen 18 en 35 jaar) omdat onderzoek aantoont dat deze doelgroep het meest ontvankelijk is voor de boodschap, open staat voor positieve veranderingen en flexibel is in gedragsaanpassingen.

35 studenten beleefden de iAnimal virtual reality ervaring en stuk voor stuk waren ze onder de indruk van wat dieren meemaken in de veehouderij.

iAnimal is een virtual reality ervaring die ontwikkeld werd door onze collega’s van Animal Equality. Dankzij het beeldmateriaal, dat in 360° gefilmd werd, en een virtual reality bril kan de kijker zich letterlijk in de stallen van de intensieve veehouderij begeven.

Heel cool was de studente die ons al lachend ‘de schuld’ gaf dat ze samen met haar vriend vegan was geworden na een vorig gesprek in Antwerpen met é én van onze outreachers en onze aanpak loofde!

Klik hier voor meer informatie over onze iAnimal en Maak het verschil campagnes.