Hoe kan je nog meer helpen?

Naast lid worden, een donatie doen of je aanmelden als vrijwilliger, zijn er nog meer manieren waarop je Bite Back kan helpen om een verschil te maken voor de dieren:

 • Geef een lidmaatschap cadeau
  Ken je iemand die, net als jou, een hart heeft voor dieren? Overweeg dan zeker om deze persoon een lidmaatschap cadeau te doen. Als extraatje krijg je er een leuk stickerpakket bovenop! Een cadeaulidmaatschap kun je hier makkelijk aanmaken.
 • Organiseer een inzamelingsactie met Facebook
  Je kan op eender welk moment een fundraiser starten via Facebook. Vooral de verjaardagsinzamelingsacties zijn populair, maar je kunt het ook op een zelf gekozen moment organiseren.
 • Koop iets in onze webshop
  Wil je graag een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Misschien zit er wel iets leuks voor jou tussen!
 • Winkel online (in België)
  Wil je online een bestelling plaatsen bij een webwinkel? Kijk dan eerst even of deze tussen de lijst van Trooper staat. Als je via de link van Trooper gaat, krijgen wij namelijk een percentage van jouw bestelling, zonder dat jij er iets aan verliest! Je kunt o.a. winkelen bij Bol.com, Dreamland, Coolblue, Decathlon, …
  Ook via de add-on van Helpfreely kun je ons steunen. Het is hetzelfde principe als bij Trooper, maar je moet je aanmelden en de add-on installeren.
 • Start een fundraiser
  Via geef.nl kan je een actie starten om geld in te zamelen. Klik hier om een geefactie te starten.
 • Cadeautjes voor Bite Back
  Binnenkort jarig? Vraag een donatie aan iedereen voor Bite Back. Dit kan je ook heel handig doen via deze webapp. Je kunt, zoals eerder vermeld, ook makkelijk een verjaardagsinzameling starten via facebook.
 • Geef wat van je tijd aan ons
  Kijk eens op Give-A-Day of onze site of we momenteel geen vrijwilligersvacatures hebben. Zo kun jij vrijwillig jouw tijd inzetten voor de dingen waar wij nood aan hebben.