Genieten tussen de dieren van Forrest & Friends!

05-04-2022

Afgelopen weekend hielden we een thuismatch, want ook wij hielden halt met onze stand op de opendeur van onze buren, Forrest & Friends. Ondanks de koude lentedagen daagden jullie toch massaal op om deze dierenopvang te bezoeken en steunen. Ook wij konden op heel wat enthousiaste bezoekers aan onze stand rekenen.

Het is altijd genieten in deze omgeving waar de dieren zichzelf mogen en kunnen zijn, waar we zien hoe ze zich in een normale omgeving gedragen. Dat hoorden we ook van de vele bezoekers dit weekend. Er werden heel wat boeken over veganisme en dieren gekocht aan de stand en ook onze merch viel in de smaak. Daarnaast tekenden jullie massaal de petitie voor de sluiting van het dolfinarium, waarvoor onze oprechte dank!

De vergeten dieren

Onze topvrijwilligers Melissa en Wendy informeerden bezoekers over de vergeten dieren, de dieren die we nauwelijks te zien krijgen uit de dierindustrie. Jaarlijks slachten we wereldwijd 70 miljard landdieren en 2 biljoen vissen. Melissa en Wendy vertelden over hoe de industrie erin slaagt om in in het gigantische aanbod van vlees, zuivel en vis te voorzien. Maar ze vertelden ook over de levens van de dieren, binnen en buiten die vreselijke industrie.

Bedankt!

Bedankt voor jullie bezoek, voor jullie aankoop of donatie, voor je handtekening voor de dolfijnen, voor een leuk gesprek. We zijn alleszins erg blij dat onze vrienden van Forrest & Friends zo’n pracht van een weekend hebben neergezet én dat ze hierdoor genoeg fondsen hebben opgehaald voor de bouw van hun seniorenweide. In de dierindustrie mogen varkens niet oud worden, maar hier mogen ze dat wel, met de zorgen die ze verdienen.

Opendeur Forrest & Friends - foto van theuntold.be
Âé foto theuntold.be

Eenmalige donatie


Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.