Gebeld worden door Bite Back

?  Bite Back heeft mij gebeld

Geen paniek: Bite Back contacteert soms mensen per telefoon in het kader van een communicatie of- fondsenwervingsactie. Het is een handige en persoonlijke manier om contact te houden met onze achterban.

Het laat ons toe om onze supporters persoonlijk te bedanken, naar hun mening te luisteren en om mensen te betrekken bij ons werk door ze te informeren. Daarnaast is het ook een ideaal moment om mensen uit te nodigen om ons te steunen, een vraag die uiteraard volledig vrijblijvend gesteld wordt. Omdat wij geen overheidssubsidies ontvangen voor onze werking, zijn wij afhankelijk van donaties en lidgelden. Het is veel fijner het daarover te hebben in een persoonlijk gesprek aan de telefoon, geheel vrijblijvend in alle gevallen.

Telefoonnummers +3213392276 en +32487101201 worden daar doorgaans voor gebruikt, maar het gebeurt dat onze collega’s met een ander nummer bellen. 

 

We doen onze uiterste best om deze gesprekken op een aangename manier te laten verlopen. Zit je na dit telefoongesprek toch met vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via +32487101201 of via info@biteback.org.

dankjewel

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres
Secure and Spam free...