Actiekalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Langste Veggietafel

14 september @ 17:30 - 20:00

Kom op woensdag 14 september tussen 17u30 en 20u naar de Grote Markt in Mechelen en schuif je voeten mee onder tafel.

Ter plekke kan je iets aan de vele kraampjes van onze Mechelse horeca kopen. Die voorzien heerlijke maaltijden en desserts om vingers en duimen bij af te likken.

Katie Siren zorgt voor extra gezelliheid en ambiance met haar muziek.
Ook de kleinsten onder ons vergeten we niet. Circulito zorgt voor kinderanimatie. Onder begeleiding kunnen kinderen eens op een plezante, ongedwongen en pedagogisch verantwoorde manier circussen, begeleid door ervaren lesgevers en enthousiaste assistenten.
Maw het belooft een avond vol ambiance en gezelligheid te worden voor jong en oud.

In 2010 vond de eerste Langste Veggietafel plaats in Mechelen: een vegetarische en afvalarme picknick op de Grote Markt om de Mechelaars warm te maken om vlees en vis voor minstens 1 dag per week uit hun menu te schrappen en hun culinaire horizon te verruimen naar plantaardige alternatieven. Waar er tijdens de eerste editie nog op het laatste moment extra stoelen en tafels aangesleept moesten worden wegens onverwacht succes, is de Langste Veggietafel ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in de Mechelse evenementenkalender. Ieder jaar komen er een duizendtal Mechelaars samen gezellig eten en bijpraten, gerechten en recepten delen en genieten van muziek en kinderanimatie.

Gegevens

Datum:
14 september
Tijd:
17:30 - 20:00

Locatie

Grote Markt, Mechelen