Actiekalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brainstormsessie Stop de Dierindustrie (online)

september 27 @ 19:30 - 21:00

Op woensdag 27 september organiseren we een online brainstormsessie rond onze campagne Stop de Dierindustrie.
De grootste strijd die gevoerd wordt binnen de dierenrechtenbeweging is die tegen de vee-industrie. De fokstallen, transporten, slachthuizen, consumptie, … het zorgt voor ontzettend veel dierenleed. Bite Back zet zich al jaren in tegen deze vreselijke industrie. We weten welke richting we uit willen en moeten, maar we rekenen ook op de input van onze activisten en sympathisanten, op jouw input.
Tijdens deze brainstormsessie mag (bijna) alles maar moet niets. We denken samen na over de doelen en strategieën van Stop de Dierindustrie. En we zoeken methodes om het publiek te bereiken en druk te zetten op het beleid of op bedrijven. We brainstorm over de beste manieren om ons te zetten tegen nieuwe stallen en slachthuizen en wat er aan kunnen doen om deze industrie te stoppen.
De online brainstormsessie vindt plaats op woensdag 27 september van 19u30 tot 20u30 à 21u via Google Meet. We brainstormen via Miro; maak op voorhand een profiel aan, je krijgt via de Meet de link naar het juiste bord doorgestuurd.
Hoe voorbereiden?
  • Zorg dat Google Meet werkt, inclusief je geluid en microfoon.
  • Maak een profiel aan op Miro en ontdek de basics.
Schrijf je snel in via deze link.
Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar (campagne)coördinator Sara: sara@biteback.org

Gegevens

Datum:
september 27
Tijd:
19:30 - 21:00
Site:
https://forms.gle/ZDg4YQYPyXoQiCkM7