Eindejaarsbakesale Leuven

27-12-2022

Op 17 december stonden onze vrijwilligers weer klaar met lekker vegan gebak te Leuven. De kerstmarktbezoekers proefden van de bakkunsten en werden aangenaam verrast. “Ja, vegan is ook lekker!”, klonk het. Van vegan kaastaart over snickerkoekjes tot warme choco, voor ieder was er wat wils. 

Bedankt aan al onze vrijwilligers om hun geweldige patissiertalenten in de strijd te gooien. Dankzij hun tijd en moeite haalden we weer fondsen op voor onze werking voor de dieren. Het was een koude, maar niettemin leuke winterse dag. We hebben op een positieve manier onze boodschap kunnen verspreiden en tegelijkertijd fondsen kunnen werven voor onze organisatie. Ook bedankt aan de bezoekers die speciaal voor Bite Back waren afgekomen om gebak te kopen en hun steun voor Bite Back te betuigen.

Dit was meteen de laatste bakesale en ook actie van het jaar. In 2023 blaast Bite Back 20 kaarsjes uit, en organiseren we weer een hoop acties om dat te vieren en om de dieren te blijven helpen. In de loop van januari horen jullie zeker meer over onze plannen en doelen.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze komende activiteiten? Hou dan onze agenda in het oog, volg ons op facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.