Eetbenefiet Loving Hut Leuven, Wit(h) Loof

27-02-2019

Op zondag 24 februari organiseerden een team van gedreven Bite Back vrijwilligers een eetbenefiet in Loving Hut Leuven. In het kader van Valentijn vierden we onze dierenliefde met een heerlijk etentje. Bij Bite Back houden we namelijk van dieren, maar niet op ons bord!

Naar gewoonte waren de plekjes voor deze eetbenefiet snel uitverkocht. We kunnen het de deelnemers niet kwalijk nemen, het menu zag er ontzettend lekker uit!

WIT(H) LOOF
Aperitief van het huis
K’skroketten met een knapperig slaatje
Witloofgratin met puree en geroosterde pompoen (of bloemkoolgratin voor diegenen wiens liefde niet zo groot was voor witloof)
Chocoladetaart met frambozenmousse om van te smelten

Onze liefde voor dieren is groot, maar die voor de mensen die hun buikje bij ons kwamen vullen ook! De opbrengst van dit eetfestijn ging namelijk integraal naar onze werking. Enkel door zulke bijdragen kunnen wij ons werk voor de dieren blijven verder zetten. Met de opbrengst van deze benefiet kunnen wij ons blijven richten op het verspreiden van info over veganisme en campagnes opzetten tegen dierenleed.

We wensen het team van vrijwilligers heel erg te bedanken voor het bewust inzetten van hun vrije tijd. Loving Hut Leuven blijven we erg dankbaar, niet alleen mogen we gebruik maken van hun mooie locatie, we kunnen ook steeds rekenen op de waardevolle inzet van hun team.

Ben je benieuwd naar wat we precies doen bij Bite Back? Lees hier dan meer over ons, of neem een kijkje bij onze campagnes. Indien je ons graag wilt steunen, kun je altijd lid worden of een donatie doen. Via onze kalender of facebookpagina blijf je op de hoogte van onze volgende events, we verwelkomen je graag op een volgende etentje!