Eerste benefiet ten voordele van Bite Back groot succes!

08-01-2005

Op 8 januari werd het eerste benefiet ten voordele van Bite Back in jongerencentrum KAmeleJon te Hasselt georganiseerd door drie 16-jarige sympathisanten. Initiatiefneemster Karen Dendas contacteerde ons enkele maanden geleden: haar voornemen om een benefietconcert te organiseren klonk Bite Back natuurlijk als muziek in de oren.

Het jongerencentrum KAmeleJon zat barstensvol tijdens deze leuke avond, met verschillende optredens van lokale bands, lekker veganistisch eten (soep en een Proven §aalse rijstschotel) en een uitgebreide informatiestand van Bite Back. Op het einde van de avond konden Karen, An en Ashley met enige terechte fierheid aan Bite Back het onverwacht hoge bedrag schenken van … 500 euro! Hier zijn we als vrijwilligersorganisatie natuurlijk hartstikke gelukkig mee.

Onze hartelijke dank voor dit prachtig initiatief gaat in de eerste plaats uit naar de 3 enthousiaste meiden, maar zeker ook naar het jongerencentrum, naar het hele team vrijwilligers dat de benefietavond mogelijk maakte en de bands die op een onbaatzuchtige manier hun muziek ten dienste stelden van onze strijd voor dierenrechten!