Doe mee aan onze doe-dag!

10-10-2022

Doe mee aan Bite Back’s doe-dag voor vrijwilligers en activisten!

We komen op een gezellige manier samen om aan de slag te gaan voor de dieren. Plaats van samenkomst is het Bite Back kantoor in Diest (vlakbij dierenopvang Forrest & Friends). Bite Back voorziet koffie, thee, frisdrank en lekkers (vegan taart! koekjes! fruit!). We gaan samen aan de slag met het versturen van mails en uitnodigingen, kleine en grote dingen onderzoeken en brainstormen. Je kiest uiteraard zelf waar je wel of niet aan deelneemt! Tussendoor houden we leuke intermezzo’s.

 – Waarom doen we dit? –
Om gezellig samenzijn met gelijkgezinden te koppelen aan enkele leuke to do’s voor de dieren en Bite Back. We zetten ons samen in voor de dolfijnen met onze campagne Dolfijnen Vrij! en voor boerderijdieren met Stop de Dierindustrie.

Voor  Dolfijnen Vrij  nodigen we vrienden uit om onze petitie te tekenen, gaan we aan de slag met nieuwe e-mailacties naar scholen en bedrijven, bekijken we welke websites kaarten aanbieden voor het dolfinarium, en brainstormen we over originele call-to-actions voor deze campagne.

Voor  Stop de Dierindustrie  doen we enerzijds onderzoek naar uitspraken van politici, nieuwe stallen of slachthuizen die gebouwd worden, de subsidiëring van de vlees- en zuivelindustrie, kippen in België, … Anderzijds kunnen degenen die willen meedoen aan een brainstorm voor deze campagne. Hierbij bekijken we interessante tactieken en acties, mogelijke targets, en een ideale jaarplanning.

 – Wat breng je zelf mee? –
Als het kan, breng dan je eigen laptop of tablet mee. Vergeet ook je vegan lunch niet.

 – Wat moet je kunnen? –
Het is handig als je vlot met een computer en internet kunt werken.

 – Doe je al vrijwilligerswerk achter de schermen bij Bite Back? –
 – Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Bite Back? –

Wees welkom!

Je hoeft niet pers é aan de slag te gaan met een van de taken van de dag. Indien je al blogs voor ons schrijft, grafisch werk creëert, administratieve taakjes op je neemt, dat kan ook allemaal op deze dag, maar dan voor een keer gezellig samen.
Onze vrijwilligerscoördinator Anthe en coördinator Sara zijn de hele dag aanwezig en staan je graag te woord over mogelijke taken binnen Bite Back.

Heb je vragen? Stuur Anthe of Sara gerust een mailtje!

 – Details –
zaterdag 15 oktober’22
van 10 tot 16 uur
Bite Back kantoor – Bredestraat 134 – 3293 Kaggevinne (Diest)
Klik hier voor het facebook-event. 

Samen aan de slag voor de dieren op Bite Back’s doe-dag!
Samen aan de slag voor de dieren op Bite Back’s doe-dag!

Blijf op de hoogte


Naam
E-mailadres
Secure and Spam free...