Deze Bite Backers wandelden de Dodentocht!

13-08-2019

100 km voor de dieren

Vrijdagavond begonnen twee Bite Backers, Benjamin en Vincent, aan een heuse tocht van 100 kilometer! Uiteraard deden ze dit niet voor niets. Het doel was tweeledig. Ze wilden graag laten zien dat vegans wel groenten eten maar geen groentjes zijn, ook uit plantaardige voeding kun je genoeg kracht halen om zo’n inspanning te leveren. Daarnaast wilden ze €3000 ophalen om onze werking te steunen. Het ingezamelde bedrag zou gebruikt worden voor onze vegan outreach campagnes, waaronder de herdruk van de Maak Een Verschil brochure.

Blijven wandelen…

Vrijdag begonnen ze om 21 uur aan de helse tocht. Dankzij een gemotiveerde activiste, werden ze ‘s nachts voorzien van eten, drinken en bemoedigende woorden. Tegen de ochtend viel het weer wat tegen… Regen na een nacht wandelen is niet echt welkom. ‘s Ochtends namen twee andere activisten de rol van support team in.
Wie ons volgt op sociale media, kon meevolgen met Benjamin en Vincent. In hun Bite Back shirts brachten ze dierenrechten onder de aandacht van andere wandelaars en toeschouwers. Tussendoor namen ze de broodnodige pauzes met o.a. heerlijke pasta, muffins en homemade energierepen die het support team voorzag.

De laatste kilometers werd het aftellen… én uitkijken naar de eindmeet. Op nog geen 24 uur tijd wandelden ze de Dodentocht uit! Met steeds in het achterhoofd waar ze het voor deden, de dieren.

H é él erg bedankt Vincent en Benjamin om deze uitdaging aan te gaan en zo’n mooie som voor ons in te zamelen! Jullie lieten zien waar vegan power voor staat!

Steun jij mee?

Onze wandelaars haalden al een mooi bedrag bij elkaar, maar willen graag wat dichter bij hun vooropgestelde doel van €3000 komen. Het is nog niet te laat om hen te sponsoren! Je kunt steeds een bijdrage doen aan de crowdfunding of storten op onze rekening indien je dat makkelijker vindt (BE15 0014 0806 4730).
In naam van de wandelaars én van ons, bedankt indien je reeds een bijdrage deed of dat plant te doen! Met elke euro maken we een verschil voor de dieren!