De Warmste Week – Maak jij er ook een warme week van voor de dieren?

26-09-2019

Dit jaar vindt de Warmste Week van Music For Life opnieuw plaats van 18 december tot en met 24 december. Bite Back is ook dit jaar é én van de goede doelen waar jij een actie voor kunt organiseren. Dankzij jouw inzet kunnen wij met Bite Back een verschil maken voor de dieren. Help jij onze werking door het opzetten van een warme actie?

Jouw actie voor De Warmste Week

Op de website van De Warmste Week kun je jouw actie registreren. Dankzij jullie inzet haalden we de voorbije edities tezamen enkele duizenden euro’s op. Het zou prachtig zijn indien dit opnieuw zou kunnen!

Weet je niet meteen waar beginnen? Voor inspiratie kun je altijd een kijkje nemen bij de andere acties die georganiseerd worden. Maar om het je wat makkelijker te maken, sommen we meteen enkele voorbeelden op:
▏ Verkopen van vegan gebak: denk aan een wafelenbak, verkoop van taarten, cupcakes, pannenkoeken of zelfs de organisatie van een heuse pannenkoekendag
▏ Snoep- of notenverkoop
▏ Warme vegan dranken zoals chocomelk of haverlattes verkopen
▏ Organisatie van een vegan workshop: koken, verzorgingsproducten, make-up, DIY schoonmaakproducten, …
▏ Een feestje zoals een concert of een fuif
▏ Zet je talenten in: denk maar aan haar knippen, een logo ontwerpen, een make-up sessie, een tekening maken, een
fotoshoot organiseren, …

Je kunt je actie nu reeds registeren! Geef ons zeker een seintje indien je een actie organiseert, dan maken wij er ook wat extra reclame voor.

Dankzij jullie acties kunnen wij verder gaan met het uitdelen van onze Maak Een Verschil-brochures, outreachen met iAnimal en nieuwe campagnes ontwikkelen!