De Warmste Week en de Warmathon

05-10-2018

Van 18 december tot en met 24 december vindt de De Warmste Week van Music For Life plaats. Bite Back is opnieuw é én van de goede doelen waar jij een actie voor kunt organiseren. Dankzij jouw inzet kunnen wij met Bite Back een verschil maken voor de dieren. Help jij ons door het opzetten van een warme actie?

Jouw actie voor De Warmste Week

Op de website van de Warmste Week kun je jouw actie registreren. In het verleden konden we enkele duizenden euro’s ophalen dankzij jullie inzet. Het zou prachtig zijn indien dit opnieuw zou kunnen. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens welke andere acties er georganiseerd worden. De voorbije jaren werd er onder andere taart gebakken, soep gemaakt, een concert en een fuif georganiseerd, buttons en snoep verkocht. Je kunt een actie organiseren van begin september tot 24 december 2018.

Dankzij deze acties kunnen we onder andere verdergaan met het uitdelen van onze Maak Een Verschil-brochures en outreachen met iAnimal.

De Warmathon

Geen zin om een actie op poten te zetten, maar wel om je steun bij te dragen? Je kunt altijd meedoen aan de Warmathon in jouw buurt. Van dinsdag 18 december tot en met zondag 23 december vind je de Warmathon elke dag in een andere stad. Je kiest voortaan zelf voor welk goed doel je loopt en steunt hiermee rechtstreeks jouw gekozen VZW, wij hopen dan ook dat je hier voor Bite Back kiest. Deelnemen aan de Warmathon kost 15 euro waarvan 10 euro naar het zelfgekozen goed doel gaat. Inschrijven en de parcours ontdekken kan vanaf maandag 15 oktober 2018.

Meer informatie over de Warmste Week vind je op hun website.

Een zoete beet tegen dierenleed!

De eerste actie in het kader van De Warmste Week staat op punt. Je kan de snoepzakjes ophalen op 1 van de ophaalpunten in Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Hasselt, Genk, Wilrijk, Sint-Pieters-Leeuw en Brussel, of op é én van onze acties. Meer info vind je hier.

De Warmste Week Bite Back snoep