Bite Back werft aan!

17-08-2021

Over BITE BACK vzw

Bite Back vzw is een dierenrechtenorganisatie die campagne voert voor de rechten, noden, welzijn en vitale belangen van dieren. Bite Back gaat uit van het principe dat dieren een waarde op zich hebben, ongeacht hun eventuele nut voor de mens. Met onze publieksgerichte campagnes informeren we mensen over de belangen van dieren. Door middel van drukcampagnes maken we een verschil voor dieren.

We zijn op zoek naar:

Bite Back vzw is op zoek naar een nieuwe kracht. Met een deeltijdse functie (3/5) als administratief medewerker willen we iemand die de werking van de vzw ondersteunt. Je bent gemotiveerd om voor ons te werken, je kunt jezelf vinden in onze waarden en houdt van administratief werk. We zijn op zoek naar iemand die goed georganiseerd is en sterk is in administratie, boekhouding en communicatie.

Takenpakket:

Verwachtingen:

Wij bieden:

Voel je je aangesproken om ons team te versterken, en beantwoordt jouw profiel aan deze beschrijving? Aarzel dan niet om jouw CV met motivatiebrief te sturen naar vacatures@biteback.org. Solliciteren kan tot uiterlijk 17 september 2021.

Enkel kandidaturen die ons bereiken uiterlijk op 17 september 2021 worden in aanmerking genomen. Uiterlijk op 21 september 2021 vernemen kandidaten of ze geselecteerd zijn. De geselecteerde kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een praktische proef en aansluitend een interview op zaterdag 25 september. De sollicitatiegesprekken zullen doorgaan op het Bite Back kantoor, Bredestraat 134, 3293 Diest. 

Bij Bite Back vzw voeren we een actief diversiteitsbeleid. We waken over de gelijke kansen, behandeling en toegang van wie solliciteert. Je huidskleur, gender, leeftijd, handicap, levensbeschouwing of andere kenmerken spelen geen rol bij het meten van je competenties.

Vacature administratief medewerker