Bite Back op Biobeurs Puur Beleven

01-10-2018

Bio, vegan en natuurlijke producten, dat kon je onder meer vinden op de Biobeurs Puur Beleven afgelopen weekend. Ook voor informatie over ecologisch en duurzaam tuinieren en verbouwen kon je hier terecht. Met Bite Back hadden we een uitgebreide infostand en deelden we onze iAnimal-ervaring.

Af en toe heerste er een gezellige drukte op Puur Beleven. We konden op zaterdag en zondag 80 mensen warm maken om naar iAnimal te kijken. Er volgden goede gesprekken met een bewust publiek. Heel wat mensen verwezen we door naar Try Vegan, de campagne om 1 maand vegan te proberen, die vandaag van start gaat.

Veel kijkers van iAnimal werden tot tranen geroerd. De beelden en de virtual reality ervaring zijn dan ook erg intens.
Enkele bezoekers uitten hun ongenoegen over de huidige dierindustrie… Zo was er een veehouder die zijn beroep niet meer echt zag zitten en spraken we met een ex-slager die nu vegetariër was. Het kan dus anders! Zulke dingen geven ons de nodige motivatie om onze stem voor de dieren dagelijks te laten horen. Als jij mee een verschil wilt maken voor de dieren, kun je je aanmelden als activist of overwegen om lid te worden of te doneren.