Bite Back Bakbenefiet Gent tvv Farm Sanctuary VG

20-12-2014

Gent, 20 december 2012 – Op 20 december stonden we met Bite Back weer met onze ‘Weet Wie Je Eet’ campagne in Gent, op de hoek van de Korenmarkt/Veldstraat.

We combineerden dit met een bakbenefiet voor onze vrienden van Farm Sanctuary VG in Waremme.

Farm Sanctuary VG is een van de weinige Belgische opvangcentra die een nieuwe kans geven aan ‘boerderijdieren’. FSVG is ontstaan op initiatief van Valy en Guy die al jaren op de bres staan voor dieren en hun rechten. Een toevluchtsoord voor dieren zoals koeien, paarden, varkens, geiten, schapen, eenden, ganzen, kippen en duiven, allen gered van het slachthuis, van kwekerijen, van verwaarlozing of uitbuiting…

Het spreekt voor zich dat Farm Sanctuary VG, zoals alle opvangcentra voor dieren, veel geld nodig heeft voor de verzorging en het voederen van al hun beschermelingen.

En het was weer een schitterend bakbenefiet! Met oprechte dank aan alle bakprinsessen (en prins) Tatjana, Hartwin, Dorine, Marieke, Sara, Annelies en Annelies, Sofie, Tessa, Barbara, Lyra, Daisy, Marga en de EVA crew, de deskundige en enthousiaste hulp van het verkoopteam, de voorlichters, Danny die ons opwarmde met heerlijke soep en zeker niet te vergeten alle klanten die onze vegan cupcakes, muffins, blondies, cookies, cinnamon rolls, pralines en allerlei taarten en pakora’s gretig afnamen en hun bedrag gul naar boven hebben afgerond. Dankzij jullie allemaal konden we de diertjes bij Farm Sanctuary VG een heel mooi kerstcadeau schenken, het hoogste bedrag dat we ooit op een bakbenefiet ophaalden, ‘t is te zeggen: 1115,67 euro (!!)

Je kan Farm Sanctuary VG trouwens ook financieel steunen door bijvoorbeeld peter of meter te worden van een dier, of door een gift te storten. Dierenopvangcentra hebben je steun heel erg hard nodig! Meer info vind je op http://www.farmsanctuary.be/aidez%20nous%20ndls.htm

Bakbenefiet Farm Sanctuary Gent

Bakbenefiet Farm Sanctuary Gent

Bakbenefiet Farm Sanctuary Gent

Bakbenefiet Farm Sanctuary Gent