Benefiet ten voordele van Forrest & Friends

22-10-2018

De Bite Back benefieten zijn telkens opnieuw een succes. We vermoeden dat het iets te maken heeft met vegans die zo gek zijn op eten maar ook omdat we steeds op jullie steun kunnen rekenen (waarvoor onze grote dank!).

Op zondag 21 oktober ging de opbrengst echter naar een andere organisatie. Forrest & Friends is een farm sanctuary, een opvang voor ‘boerderijdieren’ waaronder dieren gered uit de dierindustrie. Op hun facebookpagina kun je meer lezen over wat ze precies doen, welke dieren er leven en wat hun verhaal is.

De inschrijvingen stroomden binnen en de benefiet was al snel volzet. Op het menu stond pompoen-bataatsoep, gevolgd door vol-au-vegan met een slaatje en friet en een wortel-walnootcake. We kregen heel wat positieve reacties en veel mensen waren blij met de ruime porties (we zeiden al dat vegans zo gek zijn op eten!). Naast het menu was er ook de mogelijkheid om heerlijk vegan gebak te kopen om wat extra lekkers mee naar huis te nemen en zo Forrest & Friends nog wat extra te steunen.

Alles werd gedragen door vrijwilligers, met de vrijwillige professionele hulp van iemand van het Loving Hut team. We zouden dit niet kunnen doen zonder de steun, locatie en inzet van Loving Hut Leuven.
Zowel wij als Forrest & Friends zijn erg blij met de fijne reacties ¨n de opbrengst van deze benefiet.