Bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger!

05-12-2019

Wekelijks zetten diverse vrijwilligers zich in om, samen met ons, te werken aan een mooiere wereld voor alle dieren. Bite Back ontstond door de vrijwillige inzet van enkele mensen en we kunnen alleen maar verder groeien en efficiënter worden van de inzet van mensen die hun vrije tijd aan het werk voor de dieren willen spenderen. Vandaag is het de Internationale Dag van de Vrijwilliger, de ideale gelegenheid om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Zoals het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk zegt, kan vrijwilligerswerk je heel wat energie geven. Het is een positief en plezant iets als je als individu je talenten kunt gebruiken en ontplooien. En dat is net wat wij proberen te doen bij Bite Back. Elke vrijwilliger kan zichzelf zijn bij ons, elk individu helpt mee waar z/hij kan.

We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet van élke vrijwilliger. We merken dat we allemaal onze verschillende talenten hebben, we proberen deze zo passend mogelijk in te zetten, allen voor é énzelfde doel: het helpen van dieren. Onze activisten zijn allemaal ze divers en toch vormen we een prachtig team. Ook naast onze acties komen we regelmatig samen op een activistendag of -etentje, voor de gezelligheid en team spirit. 

Of je nu elke week op straat komt voor vegan outreach, regelmatig naar een protest komt, een lokale groep coördineert, af en toe voor ons bakt, vertaalt, helpt geld inzamelen, teksten analyseert en/of ons onderzoek in een mooi rapport giet… We zijn je ontzettend dankbaar! Samen kunnen we een verschil maken!

Wil jij graag deel uitmaken van een enthousiast en gedreven team vrijwilligers? Of steek je graag een handje toe met administratief werk op kantoor of thuis? Schrijf je dan in als activist of reageer op é én van onze vrijwilligersvacatures. Wij zijn je alvast ontzettend dankbaar!