Bakesale Leuven – December 2021

06-12-2021

BAKESALE DIESTSESTRAAT, LEUVEN

Zaterdag kwamen we voor de eerste keer in lange tijd de Vlaamse straten weer op met tafels vol vegan gebak. Het regende dat het goot, maar op het einde van de dag was onze stand alsnog leeggekocht; de bakesale was een succes.

Dankzij veel vrijwillige handen, konden we baksels presenteren die heel het spectrum tussen cupcake en banaan-kokosgebak bekleedden. Sommige taarten zagen er zo goed uit, dat ze in hun geheel werden verkocht. De warme vrijwilligers die hun eigen of andermans gebak verkochten, hielpen natuurlijk ook. We haalden centjes op voor de dieren, zagen activisten terug en hadden fijne conversaties. Dankjewel aan de bekende én nieuwe gezichten die iets kwamen kopen en zo onze werking rechtstreeks steunen.

We hopen snel weer meer bakesales en andere acties te organiseren, maar zijn daarin onder andere afhankelijk van de grillen van de coronasituatie. Houd onze kalender in het oog als je op de hoogte wilt blijven!

 

Foto’s: Lisa De Moor

Eenmalige donatie


Doe een (eenmalige) donatie en steun daarmee het werk van Bite Back. Wil je ons blijvend steunen, kan dat ook door vaste donateur of lid te worden.