Bakbenefiet voor Stichting Melief op Werelddierendag

04-10-2014

Gent, 4 oktober 2014 – Op Werelddierendag stonden we met Bite Back weer met onze ‘Weet Wie Je Eet’ campagne in Gent, op de hoek van de Korenmarkt/Veldstraat. We combineerden dit met een bakbenefiet voor onze vrienden van Stichting Melief die maar liefst 722.85 euro opbracht. 


Deze geweldige dierenopvang in Duitsland biedt een onderdak aan bijna 1500 geredde dieren, van honden, katten, kippen over schapen, varkens, koeien, paarden … Stichting Melief biedt dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden, een fijn nieuwe en permanente plek. Ze kunnen er rustig oud worden. Dieren die niet in asielen terecht kunnen of geen kans maken om er ooit nog uit te komen, zijn zo toch verzekerd van een onbekommerd leven.
Het spreekt voor zich dat Melief daarvoor veel geld nodig heeft.

Je kan Gnadenhof Melief trouwens ook financieel steunen door bijvoorbeeld peter of meter te worden van een dier. Met Bite Back adopteren we zo bijvoorbeeld het geredde varken Engel. Dierenopvangcentra hebben je steun heel erg hard nodig! Meer info vind je op http://stichtingmelief.nl/nl/v/hoe-kunt-u-ons-steunen.php

Bakbenefiet Stichting Melief Gent